Portfolio


Latte Papa’s

En waar blijft de Latte Mama?

Een slokje van een Latte Macchiato met perfecte schuimkraag: het mini kunstwerkje slinkt weg…

Latte Papa’s lopen achter flitsende kinderwagens in Scandinavische oorden als Malmö en Trondheim. Nul komma nul cilinderinhoud, maar wat een levenskwaliteit: ze nemen ouderschapsverlof en genieten samen van coole drankjes in al even coole cafés.

Simone de Beauvoir zou zich omdraaien in haar graf

20u11, theelichtjes vragen om een aansteker, maar die is nergens te bespeuren… Toen ik op oudejaar gestopt ben met roken, heb ik niet alleen mijn sigaretten, maar ook negen aanstekers buiten gekieperd, beetje te drastisch misschien. 

20u14, ploetermama’s komen altijd en overal te laat, dit is een empirische vaststelling. …

Uggs

                                          

Stel je voor: een wereld zonder Uggs…

Daar is de lente, daar is de zon, bijna, maar ik denk dat de mooie benen weldra gaan komen…

In Nederland is rokjesdag een begrip geworden: na een veel te lange winter breekt de zon door de wolken, diezelfde zon voelen we op onze huid kriebelen… en pardoes, daar zijn de blote benen. …

Het Belang van Hasselt


Kliederen bij Klie Kla Kladder

klieklakladderkrant

Cupcakes versieren, boetseren, schilderen met zand… Onthaalmoeder Nono (Dominique Plevoets) is een creatieve duizendpoot met een hart voor kinderen. Naast baby- en peuteropvang, is Nono ook met knutselnamiddagen voor kleuters gestart. De voorbije schoolvakanties heeft ze een tiental ‘Klie Kla Kladder-woensdagen’ georganiseerd, met blije gezichtjes en prachtige kunstwerkjes als resultaat.

Daltonkinderen verslinden boeken

boekenbeurs


Letterkoekjes in de boekentas? Dat was lekker smullen! De leerlingen van Dalton2 zijn ongelooflijk leergierig en dol op lettertjes... daarom heeft het oudercomité, in samenwerking met Boekhandel Pardoes, op donderdag 28 maart een Boekenbeurs op school georganiseerd.

© Veerle Beirnaert